HUŠKA SE, HUŠKA: Premijerka Srbije s osmijehom na licu poslala skandaloznu poruku, pogledajte šta je obećala da će uraditi 9. januara...

Iako zna kako je 9. januar neustavan i kako je o tome sve rekao Ustavni sud BiH, premijerka Srbije izgovorila je rečenicu s osmijehom na licu.

  • Politika

  • 27. Dec. 2021  27. Dec. 2021

  • 9

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da se putem humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" pruža podrška onima kojima je pomoć najpotrebnija. "Nadam se da ćemo se uskoro i vidjeti i žao mi je što nisam fizički u Banjoj Luci", kazala je premijerka Srbije u videoporuci.

Naglasila je da je Srbija uvijek uz Republiku Srpsku.

"Radimo na mnogim projektima i planiramo i nove aktivnosti", istakla je Brnabić.

Kazala je da se nada da će posjetiti Republiku Srpsku 9. januara za Dan Republike.

Iako zna kako je 9. januar neustavan i kako je o tome sve već rekao Ustavni sud BiH, premijerka Srbije izgovorila je rečenicu s osmijehom na licu.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...