ŠTA SE DOGAĐA U SANDŽAKU: Aleksandar Vučić u zadnji tren otkazao posjetu školi u Novom Pazaru, razlog je...

Predsjednik Srbije promijenio je protokol posjete najvećem gradu u Sandžaku.

  • Vijesti

  • 27. Dec. 2021  

  • 2

Zbog sinoćnje pogibije četvorice mladića u Novom Pazaru, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je posjetu školi i veliki narodni skup u tom gradu.

"Obići će bolnicu u Novom Pazaru, izjaviti saučešće i objelodaniti podršku Srbije Novom Pazaru", saznaje "Blic" iz izvora u predsjedništvu Srbije.

Podsjetimo, četiri mladića su poginula, a dvoje je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Lukare, kod Novog Pazara. Nastradali su mladići Amel I., Senad Đ., Amar U. i Mithad H., svi iz Novog Pazara. Poginuli su bili starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina.

Oko 21.45, sinoć na Ibarskoj magistrali, došlo je do frontalnog sudara dva putnička vozila. Iz jednog vozila četiri muškarca su preminula na licu mjesta, dok su iz drugog vozila dva povrijeđena prevezena u novopazarsku bolnicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...