JEZIVI DETALJI HORORA U KOZARSKOJ DUBICI: Ubio ženu iz lovačke puške, pa presudio sebi, iza njih ostalo troje maloljetne djece...

O cijelom slučaju obaviješten je tužilac.

  • Hronika

  • 27. Dec. 2021  27. Dec. 2021

  • 2

Dva beživotna tijela pronađena su jutros u Kozarskoj Dubici, potvrđeno je iz PU Prijedor.

"Policijskoj stanici Кozarska Dubica Policijske uprave Prijedor, dana 27.12.2021. godine oko 05,30 časova, prijavljeno je da se iz stana u Кozarskoj Dubici čuje galama i pucanj. Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta, zatečena su dva beživotna tijela muškarca i žene. Uviđaj na licu mjesta obavit će tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor, nakon čega će biti poznato više informacija", rečeno je iz PU Prijedor.

Kako ATV nezvanično saznaje, radi se o muškarcu i ženi koji su se razveli prije mjesec dana. Muškarac(38) ubio je ženu (35) iz lovačke puške, a zatim presudio sebi. Nezvanično, motiv ovog zločina je ljubomora.

Iza njih je ostalo troje maloljetne djece. 

O cijelom slučaju obaviješten je tužilac.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...