IBRAHIMOVIĆ NE MARI ZA NAJVEĆE NOGOMETNO PRIZNANJE: "To mi nije potrebno!"

Nogometaš Milana, Zlatan Ibrahimović, u razgovoru za italijanske medije otkrio je šta bi njemu značilo da osvoji Zlatnu loptu.

  • Sport

  • 29. Dec. 2021  29. Dec. 2021

  • 0

On je kazao kako je Zlatna lopta lijepa nagrada, ali da mu to priznanje nije potrebno da dokaže da je najbolji na svijetu.

"Ja sam najbolji, ne treba mi Zlatna lopta da to dokažem. U pitanju je mentalitet i način razmišljanja. Treniram kao što igram i kao da je svaka utakmica finale nekog takmičenja. Imam taj adrenalin koji je tu zbog Scudetta", kazao je Ibrahimović.

Ibrahimović se potom osvrnuo na svoje igre u Milanu.

"Kada sam došao u Milan, bilo mi je teško, ali kasnije smo stvorili dobru atmosferu. Onda je stigla pandemija i osoblje u klubu je predivno. Bio sam u karijeri u drugim klubovima, ali ovdje mi je odlično",  kazao je Ibrahimović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...