MAZALICA PROVOCIRA ŠAROVIĆA: "On misli da će najbolje proći u zamrzivaču, gdje se krio..."

Mazalica je rekao da je Šarović tvorac teze da je Inzko nametnuo izmjene Krivičnog zakona BiH jer je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik iritirao Bošnjake svojim izjavama.

  • Mini market

  • 30. Dec. 2021  30. Dec. 2021

  • 0

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Srđan Mazalica, smatra da je lider SDS-a Mirko Šarović pokazao svoju servilnost i probosanstvo današnjom izjavom da bi preferirao da proslavom 9. januara Republika Srpska nikog ne iritira.

"Šarović je ovim još jednom pokazao i politiku nezamjeranja 'dobro jutro čaršijo na sve četiri strane'", rekao je Mazalica.

Mazalica je rekao da je Šarović tvorac teze da je Inzko nametnuo izmjene Krivičnog zakona BiH jer je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik iritirao Bošnjake svojim izjavama.

"Po Šaroviću dakle ne bismo trebali izražavati stavove o historijskim događajima da se ne bismo nekome zamjerili. Ako tako nastavimo, doći ćemo do toga da Srba nikad nije ni bilo na ovim prostorima", rekao je Mazalica.

Prema njegovim riječima, SDS i PDP su ubjeđivali narod da bi OHR već davno bio zatvoren da nije Dodikove retorike, piše Srpska.info.

"Šarović misli da će najbolje proći ako ostane u zamrzivaču u kojem se krio tokom rata, ali molim ga da bude bar malo hrabar, jer će svojim odlukama Ustavni sud BiH doći i do njegovog zamrzivača",  istakao je Mazalica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...