CRISTIANO RONALDO UPUTIO EMOTIVNU PORUKU POSEBNOJ OSOBI: "Puno te volim..."

Ronaldo nikada nije bio blizak s ocem Joseom Dinisom Aveirom te upravo njega krivi za teško djetinjstvo.

  • Sport

  • 31. Dec. 2021  31. Dec. 2021

  • 0

Jedan od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo nikada nije skrivao da mu je porodica na prvom mjestu. No jednu od glavnih uloga u njegovom životu ima majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

Upravo njoj je posvetio posljednju objavu na svom Instagram profilu ispod koje joj je uputio emotivnu rođendansku čestitku.

"Puno čestitki najboljoj majci na svijetu, ratnici koja me uvijek učila da ne odustajem, najboljoj baki o kojoj su moja djeca mogla sanjati... Puno te volim, majko moja", napisao je Ronaldo, a objava je pokupila preko dva miliona lajkova, piše Klix.

 Ronaldo nikada nije bio blizak s ocem Joseom Dinisom Aveirom te upravo njega krivi za teško djetinjstvo.

"Bio je pijanac. Nikada nisam vodio s njim normalan razgovor", ispričao je Ronaldo u jednom od intervjua te se rasplakao.

Međutim, on i majka su danas neizmjerno bliski te su si međusobna potpora u svim životnim situacijama.

Osim toga, nogometaš je često obasipa skupim darovima, pa se tako Maria pohvalila da je za Majčin dan od svog sina dobila skupocjeni Mercedes.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...