MURIZ MEMIĆ OTVORENO: "Da sretnem Džaferovića i kažem mu nešto, on bi morao nazvati..."

Memić je napomenuo kako se već susreo sa Željkom Komšićem te da bi ponovo.

  • Društvo

  • 31. Dec. 2021  

  • 7

Današnji susret u Banjoj Luci Davora Dragičevića oca ubijenog mladića Davida, te Milorada Dodika, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine te lidera SNSD-a iznenadio je mnoge građane.

Dragičević je objasnio, radilo se o slučajnom susretu.

"Rekao sam mu da neće biti mira dok ne dođe pravda za Davida. Također sam napomenuo da ja znam da on zna ko je izvršio ubistvo Davida", poručio je Dragičević i dodao da Dodik na ovo nije imao komentar.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba kontaktirala je Muriza Memića, oca preminulog mladića Dženana, čiji uzrok smrti već godinama se nije saznao.

Memić i Dragičević su više puta organizovali proteste u bh. gradovima te su udružili snage u zajedničkoj i tužnoj borbi - kako bi saznali kako su preminuli njihova djeca.

Memić je na početku razgovora rekao da nije razgovarao sa Dragičevićem.

A na pitanje šta bi uradio da ima priliku susresti se s članovima Predsjedništva BiH, on je odgovorio:

"Ne znam bi li se i toliko mogao suzdržati. Ne znam ni bi li imao šta Šefiku Džaferoviću reći. I da kažem, on bi morao nazvati Bakira Izetbegovića da pita šta da mi odgovori pa mi tek onda rekao", našalio se Memić.

Napomenuo je i kako se već susreo sa Željkom Komšićem te da bi ponovo.

"A s Bakirom nikada. Ili bi on prešao na drugu stranu ulice ili ja", podcrtao je Memić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...