NAKON INFORMACIJA DA JE U BOLNICI: Oglasila se i srbijanska pjevačica, evo šta je rekla (FOTO)

Pjevačica je objavila video u kojem najavljuje večerašnji nastup.

  • Estrada

  • 01. Jan. 2022  01. Jan. 2022

  • 1

Nakon navoda beogradskih medija da je Dragana Mirković hospitalizovana poslije novogodišnjeg nastupa na Zlatiboru, oglasila se pjevačica i otkrila u kakvom je stanju.

Dragana je demantovala navode medija i izvora koji oni navode te otkrila da je u dobrom zdravstvenom stanju, a dokaza za to je i njen koncert koji je zakazan za večeras u Ćupriji i koji će biti održan. 

Pjevačica je objavila video u kojem najavljuje večerašnji nastup i napisala:

"Ne brinite, nisam u bolnici, mada tako pišu. Jedva čekam da vas vidim", napisala je pjevačica čime je jasno demantovala navode da je hospitalizovana, prenose srbijanski mediji.

FOTO: Instagram/Printscreen

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...