NEBOJŠA VUKANOVIĆ TVRDI: “Sankcije za Dodika ništa ne predstavljaju, ne čuva pare u Americi. One će mu samo dodatno raširiti krila da…”

Domaću javnost će dodatno kontaminirati kako je on veliki Srbin i patriota koga eto kažnjavaju velike sile jer se bori za srpstvo i za jačanje RS.

  • Mini market

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 0

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović za Oslobođenje je prokomentarisao današnje uvođenje sankcija članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i drugim zvaničnicima rekavši kako su one potvrdile upravo ono što on godinama govori - da je Dodik čovjek Zapada, da radi u njihovom interesu, te da ove predstave koje se izvode u javnosti nemaju ništa drugo osim da ojačaju Dodika, da ga pretvore u žrtvu.

- Principijelno sam uvijek bio protiv bilo kakvog miješanja stranaca. U ovom svijetu ništa ne može biti samostalno, ali sam suverenista koji bi gledao da ovdje bude što manji uticaj stranaca, da mi ovdje ne budemo polje za dogovore i potkusurivanje velikih sila, nego da ovdje živimo u miru. Dosta smo ratovali i krvarili. Da budemo jedna oaza koja neće ulaziti ni u kakve sukobe niti se miješati u konflikte velikih, ali da ne budemo ni marionete.

Vukanović ističe kako je protiv bilo kakvih sankcija, pa i ovih protiv Dodika, prije svega jer za Dodika one ništa ne predstavljaju, kao ni one uvedene prije nekoliko godina.

- Dodik ne čuva pare u Americi. One će mu samo dodatno raširiti krila da domaću javnost kontaminira kako je on veliki Srbin i patriota koga eto kažnjavaju velike sile jer se bori za srpstvo i za jačanje RS. A kako se on borio za srpstvo i RS tako mu Bog pomogao, to vidimo svaki dan. Suštinski, ove sankcije mu ništa ne znače, rekao je Vukanović za Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...