DRAGIČEVIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: "Nema oprosta, nema zaborava"

On kaže kako je iza svega stoji ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

  • Društvo

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 0

Nakon puštanja iz bolnice, gdje je primljen zbog problema s astmom, Davor Dragičević se oglasio putem društvenih mreža. U bolnicu je primljen, jer mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje u toku saslušanja u policiji, gdje su ga priveli u toku dana, zbog poziva na okupljanje na Trgu Krajine, 9. januara.

Ističe kako je iza svega stoji ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač i njegovi saradnici. Međutim, napominje kako neće odustati od borbe da se sazna istina ko mu je ubio sina Davida, navodi Oslobođenje.

- Nema oprosta, nema zaborava, poručio je Davor Dragičević.

Cijelu izjavu možete pogledati u videu koji možete pogledati  ovdje

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...