KAO RUKOM ODNEŠENO: Džeko prebolovao koronavirus, spreman za derbi u nedjelju

U međuvremenu, Džeko nije propustio niti jednu utakmicu Nerazzurra jer je meč Intera protiv Bologne, koji je trebao biti igran sinoć, odgođen.

  • Sport

  • 07. Jan. 2022  07. Jan. 2022

  • 0

alt  

Bosanskohercegovački napadač i član Intera iz Milana Edin Džeko negativan je na koronavirus, pokazalo je današnje testiranje.

Podsjetimo, Džeko je 31. decembra dobio pozitivan test i morao je u izolaciju. Nije imao simptome bolesti i vrlo brzo je dobio negativan test, za svega sedam dana.

U međuvremenu, nije propustio niti jednu utakmicu Nerazzurra jer je meč Intera protiv Bologne, koji je trebao biti igran sinoć, odgođen.

Naredni meč aktuelni prvak Italije igra u nedjelju navečer na domaćem terenu protiv LazijaSky Sport izvještava da će Džeko taj susret početi s klupe za rezervne igrače jer će Simone Inzaghi od prve minute u napadu koristiti Lautara Martineza i Joaquina Correu.

Podsjetimo, Dijamant je najbolji strijelac Intera ove sezone s 11 golova na 24 utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...