ŠTA SE DOGAĐALO U BANJOJ LUCI: Željka Cvijanović i Dragan Lukač s načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićem na sastanku iza zatvorenih vrata...

Nakon sastanka svi skupa su se uputili na koncert MUP-a RS-a povodom obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske.

  • Mini market

  • 10. Jan. 2022  10. Jan. 2022

  • 5

U Palati Republike Srpske u Banjoj Luci sinoć je održan sastanak predsjednice tog bh. entiteta Željke Cvijanović i načelnika Generalštaba Vojske Srbije general Milana Mojsilovića.

Sastanku je prisustvovao i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Nije poznato o čemu su razgovarali Cvijanovićka i Mojsilović, a nakon sastanka iza zatvorenih vrata svi skupa uputili su se na koncert MUP-a RS-a povodom obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...