LEGENDARNA TENISERKA ODRŽALA LEKCIJU ĐOKOVIĆU: "Divim mu se, ali..."

Martina Navratilova legendarna češka teniserka komentarisala je aktuelna događanja oko najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

  • Show

  • 11. Jan. 2022  11. Jan. 2022

  • 2

Legendarna Martina Navratilova, osvajačica 18 Grand Slam naslova, smatra da je haos u Melbourneu mogao i morao biti izbjegnut. 

Navratilova je naglasila da se divi mentalnoj snazi Novaka Đokovića, koju je iskazao u ovako neugodnoj situaciji, ali mu je našla i jednu veliku zamjerku.

"Nevjerovatno. Kakva priča. Sve ovo moglo se izbjeći. Samo da se Novak vakcinisao. Jako se divim Đokoviću, ali ne mogu braniti njegov stav da se ne vakciniše. Ponekad se moraš žrtvovati za ekipu", rekla je Navratilova za Daily Express, pa objasnila svoj stav.

'Imamo toliko bliskih kontakata, posebno u svlačionicama. Ja sam jedva čekala da se vakcinišem. Razumijem njegovu posvećenost, ali ja bih se puno više bojala da dobijem koronu i da se razbolim zato što se nisam vakcinisala, nego od potencijalnih nuspojava koje bih mogla da imam zbog vakcinacije. Morate misliti i na druge", zaključila je Navratilova, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...