SEVERINI PRISTAJE ODLIČNO: Haljina koja voli vrtoglave štikle i gležnjače (FOTO)

Severina na fotografiji šeta sarajevskom Skenderijom u nepogrešivom komadu za bilo koju priliku – u maloj crnoj haljini.

  • Žena

  • 12. Jan. 2022  12. Jan. 2022

  • 0

Severina rado dijeli ideje za modne kombinacije na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je nedavno podijelila i vrlo nosivu street style kombinaciju sastavljenu od komada koje većina dama ima u svom ormaru.

Severina na fotografiji šeta sarajevskom Skenderijom u nepogrešivom komadu za bilo koju priliku – u maloj crnoj haljini.

Hrvatska pjevačica odabrala je rastezljivi midi model od toplog pletiva s izrezom na stražnjem dijelu koji na suptilan način razotkriva noge.

Zbog svoje rastezljivosti sjajno pristaje damama od XS do XL veličine, a odlično se kombinira uz vrtoglave štikle, čizme s visokim sarama, ali i chunky gležnjačama.

Severina se odlučila za crne gležnjače nazubljenih ravnih potplata koje su ukrašene s dvije kopče, ali i najlonke s tačkastim uzorkom, piše zadovoljna.hr.

Cijelu kombinaciju podigla je predimenzioniranom kožnatom jaknom s krznenim detaljima Donna švicarskog brenda Jalize couture koje i inače voli nositi u privatnim trenucima. Izdanje je zaokružila sunčanim naočalama te s nekoliko decentnih pozlaćenih komada nakita.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...