ABAZOVIĆ TVRDI: "Politički polusvijet pričama o srpskom svijetu pokušava..."

(...) da diskredituje Agenciju za nacionalnu bezbjednost."

  • Regija

  • 12. Jan. 2022  12. Jan. 2022

  • 1

"Konstantni napadi na Agenciju za nacionalnu bezbjednost su posljedica razotkrivanja brojnih afera prethodnog mendžmenta te institucije", saopštio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

“Politički polusvijet pričama o “srpskom svijetu” pokušava da diskredituje službu. Nisu im dovoljne afere koje su produkovali u prethodnom periodu, već i dalje žele nanositi štetu državi Crnoj Gori i sektoru bezbjednosti.

Saradnja ANB-a sa međunarodnim partnerima je na zavidnom nivou, što su potvrdili brojni NATO zvaničnici i ostali međunarodni subjekti sa kojima naše službe imaju permanentnu komunikaciju, prenosi Gradski.me.

Ohrabrujem menadžment i službenike ANB da nastave sa profesionalnim radom u cilju zaštite nacionalnih interesa Crne Gore. Sektor bezbjednosti do kraja ostaje posvećen reformama, zaštiti i unapređenju bezbjednosti građana Crne Gore”, navodi u saopštenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...