ZANIMLJIVO I NEOČEKIVANO: Evo kako je Danijela Martinović reagirala kada je čula da će Petar Grašo dobiti dijete

Želja da dobiju zajedničko dijete nije joj se ostvarila, a njena prva objava po saznanju da će joj bivši partner dobiti bebu govori mnogo toga.

  • Estrada

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 0

Petar Grašo i Hana Huljić ovih su dana sa svojim fanovima podijelili lijepe vijesti. Naime, ovaj par očekuje svoje prvo dijete.

"Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji veoma su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za vjenčanje još uvijek nemaju planove”, rekla su iz PR službe poznatog pjevača.

Iako je vijest o prinovi dočekana s oduševljenjem mnogi su se pitali kako se osjeća pjevačica Danijela Martinović koja je s Grašom bila četvrt stoljeća.

Želja da dobiju zajedničko dijete nije joj se ostvarila, a njena prva objava po saznanju da će joj bivši partner dobiti bebu govori mnogo toga.

"Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori",  objavila je Danijela na svom Instagram storyju.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...