NOVI PROBLEMI ZA ZMAJEVE: Još tri pozitivna u bh. delegaciji

Ne može bez problema

  • Sport

  • 15. Jan. 2022  

  • 0

 Novo testiranje, koje je obavljeno jučer nije donijelo dobre vijesti. Još tri člana bh. tima dobili su pozitivan rezultat na prisustvo Covid-19. Tako u večerašnjem meču neće igrati desna krila Ibrahim Haseljić i Luka Perić, a pozitivan je i pomoćni trener Toni Čolina.

A vjerovali ili ne, još se čeka rasplet situacije sa Dejanom Malinovićem, tačnije sa njegovim rezultatom PCR testa. Nemoguće djeluje da ni nakon gotovo 48 sati nema rezultata. Dejan je neslužbeno pozitivan, a pošto je jedino mjerilo PCR test, velika je mogućnost da je zbog nemara propustio prvu utakmicu i da je karantinu dva dana bez potrebe. Pokušavamo na sve načine da dobijemo rezultate PCR-a, te da li je ikako moguće da on zaigra večeras, piše Oslobođenje.

Sve ovo pokazuje kolika konfuzija vlada u organizaciji ovog Evropskog prvenstva. Dejan je trenirao 25 dana za ovaj Euro i ne samo da je oštećena reprezentacija BiH, nego je prosto nevjerovatno da igrač se sprema za Euro, a zbog loših procedura ostane bez nastupa na Evropskom prvenstvu, što je san svakog sportiste!

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...