SUZANA MANČIĆ DONIJELA ODLUKU: "Vrijeme je da ove godine..."

"Cijelog života plaćam državi poreze i doprinose, e pa sada je red da meni država to vrati", dodala je.

  • Show

  • 15. Jan. 2022  15. Jan. 2022

  • 0

Suzana Mančić (65) donijela je odluku da ove godine ode u penziju, ona se prisjetila i momenta kada je prvi put stupila u radni odnos.

"Počela sam da radim 1. januara 1974. godine kao pjevačica i bila sam prijavljena preko Udruženja džez i zabavnih muzičara koje je tada postojalo", prisjeća se Mančićeva, koja je ove godine napunila 48 godina profesionalnog bavljenja estradom i šou-biznisom, pa dodaje:

"Imam ispunjenu starosnu granicu, a o stažu neću ni da govorim, ali sam riješila da odem u penziju i da malo rasterećenije i opuštenije živim. Ima tu mnogo administrativnih zavrzlama i počela sam da skupljam papire, pa se nadam da ću na ljeto ili jesen biti i penzionerka", rekla je Suzana za srbijanske medije.

Dalje je rekla da neće više da juri i žuri.

"Zovem goste za svoju emisiju, onda gostujem kod kolega jer se to ne odbija, na sve to čekaju me i dnevne obaveze koje ima svaka žena", iskrena je Suzana, i objašnjava na koga je red da joj život učini lagodnijim:

"Cijelog života plaćam državi poreze i doprinose, e pa sada je red da meni država to vrati", dodala je.

"Još ne znam šta ću da radim, ali riješila sam da odem u penziju. Naravno da neću da prestanem da se bavim ovim poslom niti da se preselim u Grčku. Ostat ću ovdje, ali samo želim malo relaksirajuće dane", završila je Suzana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...