O ČEMU OVO SRĐAN ĐOKOVIĆ: "Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportistu svijeta, 50 metaka Novaku u prsa"

Srđan Đoković, otac srbijanskog tenisera Novaka Đokovića dao je radikalan komentar nakon što je odlučeno da će njegov sin biti deportovan.

  • Regija

  • 16. Jan. 2022  16. Jan. 2022

  • 11

Novaku Đokoviću ukinuta je viza jer nije vakcinisan i jer je petljao s koronatestovima i informacijom da li ima koronu ili ne. Time mu je onemogućeno da nastupi na Australian Openu.

Srđan Đoković je poruku objavio na Instagram Storyju uz pjesmu “Ja sam ti jedini drug”, prenosi Raport.ba.

“Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportistu svijeta, 50 metaka Novaku u prsa - on nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina, eto to je Nole, čovjek, brat, vidimo se u Parizu”, naveo je Srđan Đoković.

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...