PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO MUŠKARCA: Navodno je nestao za Novu godinu

Preminulog su pronašli pripadnici policije i HGSS-a koji su u potragu krenuli u 9.30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 sati su našli mrtvog muškarca

  • Hronika

  • 16. Jan. 2022  16. Jan. 2022

  • 0

Tokom velike akcije pretraživanja kanjona Rječine pronađeno je tijelo za sada nepoznatog muškarca, potvrdila je PU primorsko-goranska za Novi list.

Još uvijek traje uviđaj, međutim sestra nestalog muškarca je za Novi List potvrdila da se radi o njenom bratu, te je dodala da će se detaljnom policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja stradavanja pronađenog muškarca.

Preminulog su pronašli pripadnici policije i HGSS-a koji su u potragu krenuli u 9.30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 sati su našli mrtvog muškarca.

Policija uz uviđaj mora također i utvrditi uzrok smrti.

Ranije tokom sedmice lokalni mediji su objavljivali da je nestao Riječanin u dobi od 39 godina, i to 1. januara 2022, dakle na Novu godinu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...