ZDRAVLJE JE NAJBITNIJE: Celine Dion odložila turneju

Dion je prvobitno održala 52 koncerta do marta 2020. godine, kada je virus korona počeo da se širi svijetom, pa je planirala da turneju nastavi od 9. marta ove godine, i to nastupom u Denveru.

  • Estrada

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 1

Iako se prvobitno mislilo da je Celine Dion prekinula svoju turneju zbog pandemije koronavirusa, razlog je njeno zdravlje, prenose svjetski mediji.

“Zaista sam se nadala da ću biti dobro do sada, ali moram da budem strpljiva i držim se instrukcija doktora”, napisala je ona na Twitteru povodom odlaganja koncerata u Sjevernoj Americi, a u okviru “Courage” svjetske turneje.

Dion je prvobitno održala 52 koncerta do marta 2020. godine, kada je virus korona počeo da se širi svijetom, pa je planirala da turneju nastavi od 9. marta ove godine, i to nastupom u Denveru.

“Puno je organizacije i priprema za naš show, pa odluka koju donesemo danas utiče na odlaganje na najmanje dva mjeseca. Bit će mi drago da se vratim na scenu potpuno zdrava, ali i kada svi prođemo ovu pandemiju. Jedva čekam da budem na sceni ponovo”, poručila je čuvena pjevačica.

Dion, koja ove godine puni 54, ima problema sa grčevima u mišićima, a prema zvaničnom saopćenju, to stanje je sprečava da nastupa i oporavak traje duže od očekivanog, pišu Vijesti.me.

Datumi za koncerte u Evropi još uvijek nisu pomijerani, a prvi koncert zakazan je za 25. maj u Birminghemu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...