U EKSPLOZIJI AUTOMOBILA U PODGORICI: Poginula jedna osoba, ekipe hitne i policije na terenu

Do eksplozije automobila cetinjskih registarskih oznaka je došlo u 10 sati u bilizini groblja u Tološima.

  • Hronika

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 0

Jasminko Šahović, 1980. godište, poginuo je jutros u eksploziji automobila u ulici Partizanski put, u naselju Tološi, potvrđeno je iz Uprave policije.

Kako je saopćeno, do eksplozije automobila cetinjskih registarskih oznaka je došlo u 10 sati u bilizini groblja u Tološima.

Prema riječima očevidaca, građani koji su se tu zatekli i policajci nisu mogli da priđu stradalom, čije je tijelo od siline eksplozije izletjelo van, i automobilu zbog eksplozije metaka koji su se najvjerovatnije u automobilu aktivirali prilikom eksplozije.

“Jako je odjeknulo. Stradali Šahović je sa ženom i djetetom živio u blizini groblja”, kazao je Gradskom portalu mještanin koji živi u blizini.

Iz OKC Uprave policije nisu saopćili više detalja, kao ni šta je uzrok eksplozije.

Ekipe hitne pomoći i policije su na terenu.

Uviđaj je u toku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...