SKANDAL NA DODIKOVOM PRESSU U BANJOJ LUCI: "Mislim da Escobar ima potencijal da naredi da se nekog likvidira"

Stvarno bi se trebao obratiti liječniku.

  • Mini market

  • 17. Jan. 2022  17. Jan. 2022

  • 8

Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas se na pres-konferenciji u Banjoj Luci obrušio i na američke diplomate, Gabriela Escobara i Erica Nelsona.

Bošnjake je i dalje nastavio nazivati muslimanima, te kazao da se ponovo u Bosnu i Hercegovinu vraća američki establišment koji Srbe smatra lošim momcima.

"Poznajem Escobara lično i mislim da on ima potencijal da naredi da se nekog likvidira. Zna da ja nemam računa u inostranstvu, nisam vršio nikakve transfere, ali nastavlja da laže. I Nelson isto, lažu, a ne trepću. Postoji niz spekulacija i za samog Escobara, ja ne znam da li je to istina, ali spekulira se da je dok je radio u Crnoj Gori dobio silni novac za neke poslove, a znamo da neke diplomate State Departmenta imaju imovinu u Crnoj Gori, a i neki drugi koji su bili na ovim prostorima imaju imovinu po principu Paddyja Ashdowna, kupio na Jablaničkom jezeru kuću za 500.000, a onda istim muslimanima prodao za dva miliona", rekao je Dodik, dodajući da ga je Nelson iznenadio što laže, prenose agencije.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...