FRIZURA KOJA NE SILAZI S VRHA LJESTVICE POPULARNOSTI: Bob je hit, posebno ove tri verzije (FOTO)

Prvi mjesec 2022. godine donio je nekoliko verzija boba koje bi se mogle svidjeti zaljubljenicama u ovu svestranu i modernu frizuru.

  • Žena

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 1

Kada su stručnjaci krajem prošle godine najavljivali frizure koje će biti među najpopularnijima u 2022. godini, svoje zasluženo mjesto dobio je i bob, frizura koja već godinama ne silazi s vrha ljestvice popularnosti.

Prvi mjesec 2022. godine donio je nekoliko verzija boba koje bi se mogle svidjeti zaljubljenicama u ovu svestranu i modernu frizuru. Konkretno, o tri verzije boba ovih se dana puno priča, a vjerujemo da će se fotografije frizura koje donosimo u nastavku pregledavati i analizirati i u brojnim frizerskim salonima, piše zadovljna.hr.

1. Bob inspiriran 70-ima

Radi se o klasičnom bobu kojem su dodani retro štih i osobnost. Ukupna estetika 70-ih vratila se na velika vrata, a ni bob nije ostao netaknut, pa će u nadolazećem razdoblju popularna biti verzija s dodanim šiškama-zavjesama, koje su tu da uokvire lice, istaknu jagodice i pažnju usmjere na oči, a sve to u kombinaciji s bobom, koji je uvijek dobar odabir.

2. "Tekući" bob

"Tekuća" kosa je ravna, elegantna, svilenkasta... A u 2022. godini spojila se s bobom. Rezultat je frizura kojoj se predviđa velika popularnost u 2022. godini.

Radi se o frizuri koja je namijenjena onima koji su spremni ulagati nešto više vremena u oblikovanje kose. Ovdje nema opuštenosti, ležernosti, kose osušene na zraku... Kod ove frizure svaka dlaka na glavi je zaglađena i na svom mjestu, a za najbolji rezultat frizeri preporučuju keratinske tretmane.

3. Bob s uvijenim vrhovima

Kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s ovom verzijom boba, pjevačica Selena Gomez skupila je milione lajkova. Radi se kosoj verziji boba, koji je naprijed duži, a iza kraći, u kombinaciji s vrhovima koji su uvijeni prema unutra.

Velika prednost ove verzije je da je sami način šišanja dovoljan da ova frizura sjajno izgleda i u danima kada vam se ne da zamarati feniranjem i uvijanjem vrhova. Međutim, u danima kada želite elegantnu i luksuznu frizuru, malo truda bit će dovoljno za sjajan rezultat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...