IZOBLIČILA SE TOTALNO: Poznata glumica se ugojila 25 kilograma, a zatim smršala uz ovaj režim ishrane

Theron je jednom prilikom otkrila da je u početku bilo veoma zabavno jer je mogla da jede sve ono što je godinama bilo zabranjeno, ali da je zato kasnije sve postalo mučno jer se bukvalno budila noću da jede kako bi održala kilažu.

  • Show

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 0

Glumica Charlize Theron važi za jednu od najljepših u Hollywoodu.

Nekoliko puta je dokazala da je pravi profesionalac kada je za potrebe uloga koje je igrala u potpunosti mijenjala fizički izgled, najprije za film „Montrum“, kada se ugojila 25 kilograma, a zatim i “Tully” za koji se ugojila 15 kilograma, jedući čips i brzu hranu.

Theron je jednom prilikom otkrila da je u početku bilo veoma zabavno jer je mogla da jede sve ono što je godinama bilo zabranjeno, ali da je zato kasnije sve postalo mučno jer se bukvalno budila noću da jede kako bi održala kilažu.

Za razliku od iskustva nakon snimanja prvog filma, nakon transformacije za ulogu u drugom imala je teškoće da skine kilograme, zbog kako je jednom izjavila dosta sporijeg metabolizma.

"Bila sam strašno zabrinuta jer toliko dugo traje. Teže je skinuti višak u određenim godinama, ali sam ipak uspjela",  rekla je ona.

alt

Glumica je otkrila da je zbog ovoga počela da pada u depresiju jer kilogrami nikako nisu spadali, ali je ostala uporna i na kraju je figuru vratila u prvobitno stanje. Njena dijeta bazirala se na dosta sirovog povrća i voća, a ponekad bi častila sebe crvenim mesom koje voli. Uz pomoć nutricioniste napravila je jelovnik koji se pokazao kao veoma djelotvoran.

alt

Ovo je njen plan ishrane:

Doručak: 50 g tunjevine, paradajz, zelena salata i dvije kriške hljeba s mekinjama

Ručak: tost, riblji odrezak sa kašikom sosa od paradajza, salata od zelenog povrća s limunovim sokom, svježe voće (narandža, jabuka, banana ili tri šljive)

Večera 1: 250 g piletine na žaru, pečeni paradajz, mladi grah, 50 g gljiva kuhanih u malo pileće supe, salata od zelenog povrća s limunovim sokom i jogurt ili

Večera 2: 75 g nemasnog prženog mesa u sosu, 125 g krompira, salata od kupusa i celera, svježe voće

alt

Video pogledajte i OVDJE.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...