NE LIČI NA SEBE: Glavna glumica iz kultne američke serije se potpuno promijenila, pogledajte kako danas izgleda…

Iako je glumila u brojnim serijama i filmovima, Kateyin je život obilježila upravo uloga Peggy, koja joj je donijela i tri nominacije za Zlatni globus i dvije za Američku komičarsku nagradu.

  • Show

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 0

Američka glumica Katey Sagal proslavila se kao legendarna Peggy Bundy u kultnoj seriji "Bračne vode" koja je bila emitirana od 1987. do 1997. godine, a nakon nje gledatelji su je između ostalog mogli pratiti i u serijama "Sinovi anarhije", "The Conners" i "Buntovnici".

Iako je glumila u brojnim serijama i filmovima, Kateyin je život obilježila upravo uloga Peggy, koja joj je donijela i tri nominacije za Zlatni globus i dvije za Američku komičarsku nagradu. Od njene najveće slave prošlo je više od 20 godina i danas je neki fanovi ne prepoznaju lako na prvi pogled kada je sretnu na ulici. Naime, 68-godišnja glumica kroz godine je promijenila imidž i ima tamnu kosu koja se u potpunosti razlikuje od crvene perike koju ju nosila u "Bračnim vodama".

A koliko se Katey promijenila od dana kada ju je cijeli svijet poznavao kao Peggy Bundy pogledajte u nastavku!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...