APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Na koga vas podsjeća predsjednik Kazahstana? (FOTO)

Nije riječ o Photoshopu.

  • Šareni svijet

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 1

Apsolutni hit na Facebooku je fotografija kazahstanskog predsjednika Kasima Tokajeva nakon što je ekipa počela raspravljati na koga ih podsjeća. 

"Kao da su Vučić i Plenković napravili dijete", napisao je neko na Facebooku i nemoguće je ne složiti se s osobom. Tokajev zaista podsjeća i na Plenkovića i na Aleksandra Vučića i ne, nije riječ o Photoshopu.

Tokajev je na čelo Kazahstana došao 2019. godine. Preuzeo je dužnost privremenog predsjednika Kazahstana nakon što je dan ranije ostavku iznenada bio podnio dugogodišnji šef države Nursultan Nazarbajev, koji je zemlju vodio gotovo trideset godina.

Tokajev je na čelu države ostao i u novom mandatu, navodi Index.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...