LUDNICA U MELBOURNEU: Čovjek koji je Đokovića ostavio bez medalje na Olimpijskim igrama odigrao nevjerovatan poen...

U trećem setu meča 2. kola španski je teniser osvojio poen koji je praktički bio u rukama njegovog suparnika.

  • Sport

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 0

Nakon što je Carreno-Busta lobom pokušao prebaciti suparnika, ovaj je nekako jedva uspio uzvratiti, ali je loptica imala takvu rotaciju da se vraćala na polovicu Griekspoora. Carreno-Busta je sve dobro predvidio, pokraj mreže otrčao u polje suparnika i pokraj mreže gurnuo lopticu u teren. Bio je to ujedno poen koji mu je donio break.

Ludi poen koji će se dugo vrtjeti u usporenim snimkama koji je Nizozemca Griekspoora ostavio u nevjerici. Sve je bilo prema propisima, a Carreno-Busta ni u jednom trenutku nije dodirnuo mrežu.

Carreno-Busta je inače Španac koji je pobijedio Novaka Đokovića u meču za broncu na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protiv Griekspoora u meču 2. kola na kraju je slavio sa 6:3, 6:7(8), 7:6(3), 3:6, 6:4.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...