JEFTINO A UKUSNO: Vrlo jednostavno i efektno jelo za ljubitelje povrća

Trebat će vam pola kilograma karfiola.

  • Gastro

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 0

SASTOJCI:

500 gr karfiola

jaje

šolja brašna

šolja prezle 

PRIPREMA:

1. Karfiol očistite i izrežite na cvjetove.

2. Stavite ga da se kuha u kipućoj vodi nekoliko minuta dok ne omekša.

3. Umutite jaje.

4. Uvaljajte karfiol u brašno, zatim u jaje i na kraju u prezlu.

5. Pržite u dubokom ulju dok ne porumeni.

Prijatno! :) 

(SB/Domacica)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...