IMA DEVET MJESECI I 12 KILOGRAMA: Mnogi prvo pomisle da je ovo pas... (FOTO, VIDEO)

Iako je mačka već velika, Yuliya očekuje da će još malo narasti.

  • Šareni svijet

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

Kefir je mačak koja živi sa svojom vlasnicom Yuliyom Mininom u Starom Oskolu u Rusiji. Brzo je postao popularan, a sve zbog svoje veličine.

Ima godinu i 9 mjeseci i težak je oko 12 kilograma.

Iako je mačka već velika, Yuliya očekuje da će još malo narasti.

"Normalno je da Maine Coons mačke rastu dok ne napune tri godine. Smiješno je kako drugi reagiraju kada je vide, jer je ogromna. Mnogi prvo pomisle da je to pas", ispričala je Yuliya.

Yuliya je rekla da ga je uzela iz uzgajivačnice, a svidjelo joj se njegovo lijepo i bijelo krzno. Kefir je nježni mačak koja voli jesti prirodnu hranu, navodi 24sata.hr.

Otkrila je da je jedini nedostatak održavanje zbog velike količine dlaka koju Kefir ostavlja po kući. Međutim, prema njemu se postupa kao prema pravom članu porodice i uvijek sjedi zajedno s Yuliyom i njenom porodicom za stolom kada večeraju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...