ZASLUŽENO PRIZNANJE: Lana Pudar ambasador mladih Grada Mostara

VMGM je Lani uručilo priznanje ''Ambasador mladih Grada Mostara" za nesebično zalaganje i odlično postizanje rezultata na seniorskom prvenstvu svijeta kao i sve uspjehe u 2021. godini koje je postigla.

  • Društvo

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

''U četvrtak u prostorijama Youth Hub Vijeća mladih Grada Mostara imali smo priliku ugostiti mladu i uspješnu sportašicu Lanu Pudar, predsjednika Plivačkog kluba "Orka", Damira Đedovića, kao i bivšeg predsjednika, sada počasnog člana Vijeća mladih Grada Mostara, Mirzu Lalića'', kazali su iz Vijeća mladih Grada Mostara.

VMGM je Lani uručilo priznanje ''Ambasador mladih Grada Mostara" za nesebično zalaganje i odlično postizanje rezultata na seniorskom prvenstvu svijeta kao i sve uspjehe u 2021. godini koje je postigla.

''Nagrada "Ambasador mladih Grada Mostara" će se nastaviti simbolično dodjeljivati na početku svake godine za uspjehe iz one prethodne, jednoj mladoj osobi sa područja Grada Mostara koja Grad Mostar i mlade Grada Mostara najbolje predstavila na lokalnoj, državnoj ili međunarodnoj sceni'', kazali su.

''Još jedna radost koju nismo mogli zaobići, jeste da je našoj Lani bio rođendan te smo joj pripremili i slatko iznenađenje. Ovim putem Lani želimo još jednom od srca sretan rođendan, ispunjene svih želja i da i dalje ostaneš svjetska, a naša kraljica plivanja'', naglasili su ispred Vijeća mladih.

''Dragoj Lani, ponosnim roditeljima kao i njenim trenerima Vijeće mladih Grada Mostara želi još jednom čestitati na izvrsnim rezultatima i zahvaliti se na promociji mladih našega grada i države'', dodali su, prenosi Bljesak.

Podsjećamo, Lana Pudar osvojila je treće mjesto na seniorskom prvenstvu svijeta u Abu Dhabiu u disciplini 200m delfin, sa novim juniorskim rekordom Europe u vremenu 02:04.88. ''Ovo je još jedna lijepa vijest koju želimo podijeliti sa Vama svima, te Vas možda na ovaj način motivirati da i vi budete dio nečijeg osmijeha'', zaključili su.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...