"AJDE, IMATE LI M*DA?": Pop uletio džipom u rijeku, pa hrabrio plivače da uđu u LEDENU VODU! (VIDEO)

Snimak sveštenika iz Srbije postao je hit na društvenim mrežama. Sveštenik je prvo džipom ušao do pola rijeke, da bi zatom počeo i da "hrabri" učesnike u tradicionalnom Bogojavljenskom plivanju za Časni krst. 

  • Šareni svijet

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

"Nemoj, prevrnuće se", povikao je jedan od posmatrača u momentu dok je džip silazio u plići dio rijeke, parkirajući se na pravu poziciju za bacanje Časnog krsta plivačima u vodu. 

U trenutku dok su mladići preko mosta prilazili rijeci, začulo se pitanje, koje je navodno crkveno lice postavilo momcima koji su po hladnom vremenu odlučili da plivaju za Časni krst. 

"Ajde, imate li m**a?", glasilo je pitanje, nakon čega se čuo smijeh okupljenih. U ovom trenutku nije poznato gdje u Srbiji je nastao snimak koji je za kratko vrijeme postao pravi hit na društvenim mrežama. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...