POZNATA PJEVAČICA IZ HRVATSKE PRONAŠLA MIR: Čisti štalu i uživa u seoskom životu (FOTO)

Zvijezda devedesetih više puta je rekla da joj više odgovara mirniji i skromniji život na selu gdje voli kopati i baviti se sa životinjama. Ovog puta oduševila je svoje pratitelje malim dijelom seoskog života kako ona čisti štalu.

  • Estrada

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 3

Ivana Banfić (52) već nekoliko posljednjih godina svoju zagrebačku adresu zamijenila je onom u selu Stara Drenčina, nedaleko od Siska, gdje je napokon pronašla je mir i novi dom sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom.

"Samo prirodno", napisala je opisu fotografije i oduševila pratitelje jer na fotki kupi sijeno i stavlja ga u građevinska kolica.

"Nemojte se mijenjati", "Obožavam ovu ženu i da muze kozu", "Meni najljepša Ivana i ovdje i bilo gdje", "Najdraža pjevačica", bili su samo neki od komentara njenih pratitelja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...