LOVIO RIBAR RIBICU ROMBA: Kerum se pohvalio ogromnim ulovom, a onda su uslijedili komentari (FOTO)

Sliku je lajkalo više od dvije i pol hiljade ljudi.

  • Show

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 1

Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s ogromnom ribom rombom, a fotografija je izazvala snažne reakcije ekipe koja prati Keruma.

"Jesi šta ćapa", napisao je Kerum u opis slike aludirajući na to da je ogromnu ribu ulovio sam.

Sliku je lajkalo više od dvije i pol hiljade ljudi, a ubrzo su se počeli nizati komentari Kerumovih pratitelja. Mnogi mu ne vjeruju da je sam ulovio ribu i sprdaju ga da ju je ipak nabavio u splitskoj ribarnici.

Jesi šta ćapa?

Objavljuje Željko KerumČetvrtak, 20. siječnja 2022.

"Priča ide ovako... nakon šta ga je ćapa... Kerum ga je metio u kesu... i nastavio ćapavat... al' pošto se ribetina koprcala... kesa je šuškala i tako ispizdila Keruma koji je inače mirna i staložena osoba... i onako živčan ćapio golin rukan za vrat... izvuka iz kese... i udušio je u moru... p.s. kesa je bila od keruma... legendo, svaka ćas", napisao mu je jedan pratitelj.

"Žele, to si kupija na peškariji", "Neće se riba ulovit online", "Ja mislio pršut", pišu mu u komentarima.

Pažnju na fotografiji privuko je i ogromni zlatni križ oko vrata bivšeg gradonačelnika, a neki su komentirali da mu bilo bolje da se uhvatio mesa jer je prilično blijed, navodi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...