FILM KOJI SMO GLEDALI VIŠE PUTA: Nakon navodnih informacija o pripremanju atentata na njega, oglasio se Aleksandar Vučić

"Predaja nije opcija. Nema povlačenja! Pobijedit ćemo ih sve. Zajedno!",  poručio je Vučić.

  • Regija

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 5

​Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se porukom na Instagramu nakon što je MUP Srbije saopštio da je došao do navodnih informacija kako je organizovana kriminalna grupa pripremala atentat na njega.

"Predaja nije opcija. Nema povlačenja! Pobijedit ćemo ih sve. Zajedno!", poručio je Vučić.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin saopštio je ranije večeras da je MUP 14. januara dobio informaciju da je organizovana kriminalna grupa, na čijem je čelu vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, sa ciljem atentata predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi RTS.

Podsjećamo, ovo je samo jedan u nizu navodnih "atentata" koje su na Vučića pripremale kriminalne organizacije. Prema analitičkim medijima u Srbiji, cilj plasiranja ovakvih informacija je skretanje pažnje sa afera u kojima su glavni akteri članovi Vučićeve stranke ili sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučića.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...