PROCURILO IZ HOLLYWOODA: Slavna glumica duže od godinu dana skrivala je ljubavnu vezu s ocem tri djevojčice...

Holivudska glumica dobro je iskoristila činjenicu da je zbog pandemije popustila pažnja sedme sile: uspjela je zamesti tragove nove ljubavi s ocem triju djevojčica koje još uvijek nije upoznala.

  • Show

  • 22. Jan. 2022  

  • 0

Ljubavni život u doba pandemije nekima ide na ruku: uspijeva im sakriti lijepe vijesti iz ljubavnog života od sedme sile, barem neko vrijeme.

Među njima je i holivudska glumica Anna Kendrick (36) - već više od godinu dana tajno se viđa s kolegom Billom Haderom (43). Glumac i komičar poznat kao kreativni direktor i producent urnebesne crtane serije "South Park" i zvijezda filma "Slatka, mala tajna", upoznali su se 2019. na setu božićnog filma "Noelle". Tumačili su uloge brata i sestre čiji je zadatak bio - kako to u blagdanskim filmovima obično biva - spasiti Božić.

No, magazin People otkriva kako je među njima zaiskrilo kasnije, kad su se opet sreli u talk showu "Saturday Night Live" čiji su bili gosti.

The 'Twilight' set sounds pretty miserable, according to Anna Kendrick |  The Independent | The Independent

Tek su tada otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog, a najvažnije je bilo, tvrdi upućeni izvor, da on voli nasmijavati druge a Anni baš to treba. Zasad uspijevaju izbjeći zajedničko fotografiranje, vjerovatno zbog njegovih kćeri iz prvog braka s redateljicom Maggie Carey (47): Hayley (7), Harper (9) i Hannah (12). Naime, Hader je prije ulaska u vezu s Annom Kendrick prekinuo s glumicom Rachel Bilson (40), zvijezdom serije "Južnjačko srce" pa njegovim djevojčicama treba malo više vremena naviknuti se na novo lice u tatinom društvu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...