ENGLESKA OVAKO NEŠTO DUGO NIJE VIDJELA: Pogledajte senzacionalnu golčinu "škorpionom" o kojoj bruji cijeli svijet...

Dugo je Norwich čekao američkog napadača i onda ga je spektakularno dočekao kada je bilo najvažnije.

  • Sport

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 0

Joshua Sargent (21) došao je ljetos iz Werdera uz odštetu od 9.5 miliona eura, ali napadač američke reprezentacije u prvih 18 prvenstvenih utakmica u Engleskoj nije postigao gol.

To je veliki udarac za njegov klub, daleko najneefikasniji u Premiershipu. Norwich je naime u 21 utakmici do sinoć postigao samo 10 golova i naravno, bio u zoni ispadanja. Onda je došlo gostovanje kod također davljenika Watforda i Sargent je u 23 minute dva puta napravio ono što u pet mjeseci nije nijednom.

Norwich je pobijedio 3:0, a prva dva gola zabio je Amerikanac. Njegov prvi gol u Premiershipu je remek-djelo. Sargent ga je u 51. minuti zabio velemajstorski, "škorpion udarcem".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...