SLAŽETE LI SE: Dobra olovka za usne može zamijeniti ruž

Na tržištu postoji čitavala paleta olovki u raznim nijansama koje mogu zamijeniti ruž i uklopiti se u vašu svakodnevnu make-up rutinu.

  • Žena

  • 22. Jan. 2022  

  • 1

Olovka za usne prava je mala čarobnica iz kozmetičke torbice. Prudužuje trajanje ruža, sprječava njegove "curenje", povećava volumen usana i još mnoga toga. Osim toga, dobra olovka za usne ruž može i zamijeniti.

Jednom kada je nanesete na cijele usne, bitno je samo da ravnomjerno rasporedite proizvod. Stručnjaci napominju da olovku na ovaj način ne nanosite na ispucale usne jer ćete na taj način dodatno istaknuti ispucalu kožu.

Kako bi se opravila jednom ili dva puta tjedno napravite piling usana i redovito ih hidratizirajte. Jednom kada se oprave, vrijeme je za olovku za usne na cijeloj površini, piše zadovoljna.hr.

Na tržištu postoji čitavala paleta olovki u raznim nijansama koje mogu zamijeniti ruž i uklopiti se u vašu svakodnevnu make-up rutinu. 

Essence Soft & Precise olovka za usne (06 Real), 8,90 knEssence Soft & Precise olovka za usne (06 Real) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...