FILMSKA SCENA: Donijeli tijelo mrtvog penzionera u poštu da podignu novac

Gradonačelnik Karloua Kenn Murnein rekao je da su ovi navodi šokirali ljude u gradu.

  • Hronika

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 0

Irska policija istražuje navode da je tijelo muškarca doneseno u poštu u pokušaju da se podigne njegova penzija, javlja AP.

Irish Times prenosi da su dvojica mladića dovela muškarca, koji je djelovao da ima oko 60 godina, do pošte u gradu Karlou u petak.

Kada ih je počelo osoblje ispitivati, pobjegli su, ostavivši tijelo starijeg čovjeka, za koga se kasnije ispostavilo da je mrtav.

Irska policija nije mogla da daje detalje o slučaju, ali je potvrdila da njeni detektivi istražuju okolnosti koje prate  “neobjašnjenu smrt starijeg muškarca” u oblasti Karlou. Autopsijom će biti utvrđen uzrok njegove smrti.

Prema Irish Timesu, jedan od mladića se raspitivao o tome na koji način se podiže penzija i rečeno mu je da penzioner mora biti prisutan. Uz pomoć saučesnika, navodno je donio tijelo mrtvog muškarca.

Gradonačelnik Karloua Kenn Murnein rekao je da su ovi navodi šokirali ljude u gradu.

“Prosto je nevjerovatno da je moglo ovo da se desi. Ovo je kao u Hitchcockovom filmu”, kazao je Murnein.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...