PATNJAMA USKORO DOLAZI KRAJ: WhatsApp bi uskoro mogao aktivirati opciju koja će mnogima olakšati korištenje novog telefona...

Bit će dovoljno dati odobrenje WhatsAppu za prijenos podataka, a potom držati otključanima oba uređaja.

  • HiTec

  • 23. Jan. 2022  23. Jan. 2022

  • 0

Kupovina novog pametnog telefona znači i prebacivanje svih podataka sa starog uređaja na novi. No, ako je u pitanju prebacivanje s Androida na iOS (ili obratno), počinje prava glavobolja.

Tu bi glavobolju uskoro mogao ublažiti WhatsApp. Naime, prema informacijama koje je objavio WABetaInfo, a koji redovito objavljuje na kojim se opcijama WhatsAppa tek radi, uskoro bi prebacivanje povijesti razgovora s Androida na iOS.

Beta verzije WhatsAppa za iOS i Androdi (koje su dostupne ograničenom broju testnih korisnika), sadržavaju opciju za jednostavno prebacivanje povijesti razgovora s jednog operativnog sistema na drugi.

Sudeći prema snimkama ekrana koje su objavljene, cijeli bi proces trebao biti prilično jednostavan za korisnike. Bit će dovoljno dati odobrenje WhatsAppu za prijenos podataka, a potom držati otključanima oba uređaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...