Svijet
PUTINOVO ZDRAVLJE UPITNO: Rukovanje predsjednika Rusije izazvalo pometnju (VIDEO)
Prije 4h0
(...) viška kalorija.
Gastro
24. Jan. 2022 24. Jan. 2022
0
500 gr tjestenine
250 ml passate (prerađeni paradajz)
veliki luk
2 čehne bijelog luka
svježi bosiljak
maslinovo ulje
so
biber
1. Luk sitno isjeckajte pa dodajte bijeli luki popržite na tavi sa maslinovim uljem.
2. Dodajte passatu i kuhajte dok višak vode ne ispari.
3. Dodajte zatim sitno sjeckani svježi bosiljak, so i biber.
4. Tjesteninu skuhajte po uputama na pakovanju pa prelijte sosom.
5. Pomiješajte i servirajte.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Svijet
PUTINOVO ZDRAVLJE UPITNO: Rukovanje predsjednika Rusije izazvalo pometnju (VIDEO)
Prije 4h0
Sport
"AKO BOG DA IGRAM U UTORAK U BEČU": Austrija blokirala nastup Karića, FIFA postavila rok
Prije 4h0
Sport
NAPADAČ ZMAJEVA HARIS TABAKOVIĆ: "100 posto sam vjerovao da možemo preokrenuti"
Prije 4h0
Vijesti
OVU UTAKMICU ČEKAMO OD LITVANIJE: Evo kad Zmajevi igraju s Austrijom za direktan plasman na SP
Prije 5h0
Gastro
ZABORAVLJENI KLASIK: Najjednostavniji starinski kolač koji smo nekada svi jeli, a danas ga malo ko pravi
13. Nov. 20250
Gastro
SOČAN, MIRISAN I JEDNOSTAVAN: Jedan od jednostavnijih kolača koji se ne baš tako davno pravio u svakoj kući
14. Nov. 20250
Gastro
NAUČNICI ORKTILI: Koliko treba staviti soli kada se kuha tjestenina
14. Nov. 20250
Gastro
BRŽE NE MOŽE: Napravite domaću puru na tradicionalni način i oduševite ukućane… (VIDEO)
14. Nov. 20250
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.