U PARLAMENTU FBiH NOVI ZASTUPNIČKI KLUB - "DRŽAVA": Formirali su ga...

Poručuju da će nastaviti sa okupljanjem zastupnika i vijećnika na različitim nivoima vlasti

  • Mini market

  • 25. Jan. 2022  25. Jan. 2022

  • 0

Zastupnici Adis Arapović, Amer Obradović, Zlatko Kravić i Bahrudin Šarić formirali su Klub nezavisnih zastupnika - "Država" u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, čime Koalicija “Država!” počinje s formiranjem vlastitih klubova u zakonodavnim organima i lokalnim parlamentima.

Kako je saopćeno, Koalicija “Država!” je prostor za sve one koji svoje kapacitete žele iskoristiti, kako bi kroz djelovanje u institucijama, radili u najboljem interesu građana i države Bosne i Hercegovine.

Poručuju da će nastaviti sa okupljanjem zastupnika i vijećnika na različitim nivoima vlasti, okupljanjem političkih subjekata, nevladinih organizacija, pojedinaca i svih drugih zdravih snaga, a sve u najboljem interesu naše države.

"Ova godina je od velikog značaja za budućnost Bosne i Hercegovine. Masovnom akcijom i zajedničkim djelovanjem tu budućnost možemo učiniti prosperitetnom za sve njene građane", navodi se u saopćenju Koalicije "Država!".

(NAP)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...