MILANOVIĆ NEKAD I SAD: Prije dvije godine optužio je Kolindu da je upropastila odnos sa BiH, a danas njemu treba tražiti…

Dodatni razlog za traženje ljekarskog uvjerenja za predsjednika Republike Hrvatske, kaže SDP-ov Damir Mašić.

  • Mini market

  • 25. Jan. 2022  25. Jan. 2022

  • 0

Nova izjava hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, koji je danas kazao kako je izdajnik svako ko glasa za uvođenje sankcija Miloradu Dodiku, izazvala je mnogo polemike u domaćoj javnosti.

Nastavak je ovo Milanovićevog bratimljenja sa članom Predsjedništva BiH i liderom SNSD-a, a i ovaj put njegova kontroverzna poruka naišla je na neodobravanje velikog dijela bh. građana.

Na Milanovićevu izjavu reagovao je Damir Mašić, šef Kluba SDP-a u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH. On je na svom Twitter nalogu podijelio fotografiju na kojoj se vidi izjava Zorana Milanovića, koju je aktuelni hrvatski predsjednik dao prije nešto više od dvije godine.

Milanović je u debati vođenoj sa tadašnjom predsjednicom Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović, upravo nju optužio za upropaštavanje odnosa sa BiH odnosno zvaničnim Sarajevom.

Tim povodom, Mašić je kazao da Milanovića trebaju testirati na prisustvo droge.

- Zoran Milanović nekad i sad. Dodatni razlog za traženje ljekarskog uvjerenja za predsjednika Republike Hrvatske, kao i test na prisustvo droge, rekao je Mašić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...