PREMINUO 26-GODIŠNJI SIN GLUMCA MICHAELA MADSENA: Sumnja se na samoubistvo

"Mogu potvrditi da je Hudson pronađen mrtav na ostrvu Oahu na Havajima. Sumnja se da je pucao sebi u glavu", kazala je glasnogovornica policije za američke medije.

  • Show

  • 25. Jan. 2022  25. Jan. 2022

  • 0

Sin američkog glumca Michaela Madsena, Hudson Lee Madsen, preminuo je u 26. godini, a sumnja se na samoubistvo.

"Mogu potvrditi da je Hudson pronađen mrtav na ostrvu Oahu na Havajima. Sumnja se da je pucao sebi u glavu", kazala je glasnogovornica policije za američke medije.

"Tuga koju osjećamo zbog gubitka Hudsona ne može biti opisana riječima. Zauvijek ćemo ga pamtiti. Tražimo da se u ovom teškom trenutku poštuje naša privatnost", napisala je njegova porodica u saopćenju.

Hudson se 2019. godine sa suprugom Carlie preselio na Havaje. Ona je protekle sedmice bila na operaciji dojke tokom koje je odstranjen tumor.

"Želim se zahvaliti svom divnom mužu što mi je pružio podršku", napisala je na Instagramu.

Hudson je najstariji sin kojeg je Michael dobio u braku sa suprugom DeAnnom. Oni imaju još dva sina: Calvina i Lukea. Michael je u prošlom braku sa Jeannine Bisignano dobio sinove Christiana i Maxa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...