JOŠ NIJE GOTOVO: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana…

Prijepodne pretežno oblačno se očekuje na istoku, sjeveru i centralnim područjima Bosne.

  • Vijesti

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 0

Postepeno smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Pretežno oblačno najduže će se zadržati na istoku Bosne. U Krajini, jugozapadu Bosne i u Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Najniža jutarnja temperatura zraka između -8 i -3°C, a dnevna između -2 i 4°C, na jugu zemlje do 10°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka između -7 i -2°C, a dnevna između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C.

U petak se prognozira naoblačenje koje bi od sredine dana prema večernjim satima u nizinama donijelo slabu kišu ili susnježicu, a u višim područjima slab snijeg. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i 0°C, a dnevna do 10°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...