MITO I PERSUMPCIJA: Uhapšeni policijski službenici MUP-a RS

Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su dvojicu policijskih službenika PU Prijedor koji se terete za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja.

  • Hronika

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 0

Akciju kodnog naziva “Presretač” izveli su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Prijedor, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva RS-a.

Akcija još traje, a vrše se pretresi na području grada Prijedora u cilju pronalaska tragova i predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima ove dvije osobe.

Uhapšeni su policijski službenici S.K. i D.K., a prilikom pretresa pronađena je dokumentacija koja može poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Oni će, nakon kriminalističke obrade, predata Republičkom javnom tužilaštvu RS, prenosi Tuzlanski.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...