ISPRAVKA: Nije počeo rat u Ukrajini, Američka ambasada pozvala državljane SAD-a...

Nakon analize portala Raskrinkavanje.ba prvobitni nasolov ovog teksta je dobio ocjenu klikbejt i dezinformacija, zbog čega je i promjenjen.
Na osnovu prvobitnog naslova moglo se zaključiti da je počeo rat izemeđu Ukrajine i Rusije, iako to nije slučaj.

  • Svijet

  • 26. Jan. 2022  14. Feb. 2022

  • 0

Američka ambasada u Kijevu "pozvala" je u srijedu američke državljane koji borave u Ukrajini da bez odgađanja napuste zemlju, usred napetosti između Zapada i Rusije u vezi s Ukrajinom.

"Ambasada Sjedinjenih Država poziva američke državljane da razmisle o tome da odmah napuste zemlju", objavila je Ambasada na svojoj web stranici.

"Sigurnosno stanje u Ukrajini je i dalje nepredvidljivo zbog jačanja prijetnje ruske vojne akcije i može se pogoršati bez prethodnog upozorenja."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...