VJERUJETE LI NJEMU ILI SVOJIM OČIMA: Pogledajte šta je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio na Instagramu…

Predsjednik Srbije ozbiljno se priprema za predstojeće izbore, svjedoči tome i njegova videoobjava na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagramu uz poruku da mu ništa danas nije toliko potrebno kao mostovi.

"Ništa nam danas nije toliko potrebno kao mostovi: oni preko svih naših razlika, a Srbija ih je puna, i oni ka našoj budućnosti, ka našim težnjama, ciljevima, ka miru i ka normalnoj i uspešnoj zemlji vrednih i mostovima spojenih ljudi.

Preko mostova se stiže tamo gde si krenuo. Zato i stižemo u Srbiju brzih vozova, Srbiju koja je ubrzana, povezana, Srbiju bez provalije. Živela Srbija!", poručio je Vučić.

Pitanje je samo vjeruju li ljudi "spasitelju" i "mirotvorcu" Vučiću ili svojim očima.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...