MOŽETE LI GA PREPOZNATI: Poznati glumac objavio sliku iz mladosti...

“Zašto da se smijem sam, kad mogu s vama", kaže on.

  • Kultura

  • 29. Jan. 2022  

  • 4

Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac na svom je Facebook profilu objavio sliku pokaza iz srednje škole i otkrio kako je izgledao kao mladić.

“Zašto da se smijem sam, kad mogu s vama. Slušam komentare. 3. srednje, zetova godišnja iskaznica iz prošlog stoljeća. Mislim da sam se tu taman ošišao. Straaašno. I moral si na fotkanju gledat nekam sa strane”, napisao je Bitorajac uz objavljenu fotografiju.

“Ja mislio Nadal”, “Pametna kosa utekla s lude glave”, Meni si veći frajer danas bez tog friza”, samo su neki od oko 200 komentara na objavu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...