ČUVENI REŽISER GORAN MARKOVIĆ: „Kad sjedim pored SNS-ovaca, imam problem sa disanjem…“ (VIDEO)

Goran Marković je, osim o Vesiću i naprednjacima, govorio i o izborima 3. aprila, apostrofirajući da je ovo možda i posljednja šansa da se situacija u Srbiji promijeni nabolje.

  • Kultura

  • 31. Jan. 2022  

  • 0

"Imam probleme sa disajnim organima i dobijam alergije kad se nađem u blizini SNS-ovaca. Ne mogu da udišem isti vazduh kao Goran Vesić, jednostavno ne mogu, verovatno to potiče iz ubeđenja i mišljenja o ovoj vlasti", rekao je u "Utisku nedelje" proslavljeni reditelj Goran Marković koji nije bio na otvaranju izložbe Vlade Veličkovića, jer je, kako je naveo, na istoj bio zamjenik gradonačelnika Beograda.

Goran Marković je, osim o Vesiću i naprednjacima, govorio i o izborima 3. aprila, apostrofirajući da je ovo možda i posljednja šansa da se situacija u Srbiji promijeni nabolje. 

- Ja se nadam da su ovi izbori moja poslednja šansa da živim u normalnoj zemlji. Međutim, ako sve bude išlo ustaljenim tokom, ako bude slikanja ličnih karata, nošenja biračkih spiskova, onda odbijam da budem učesnik takvih izbora - rekao je Marković.

Govoreći o Vladeti Jankoviću, koji je kandidat ujedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda, Goran Marković je istakao da iskusni diplomata ima šanse da pobijedi, gledajući ko je na suprotnoj strani.

- Naravno da ima šanse. Ja samo ne znam kako će on to da izdrži. I ono što ga čeka je ne topli zec, nego nešto mnogo jače od toga. Verovatno će sada navaliti svi da ga ocrnjuju i da ga prestavljaju kao ne znam kakvog. Ako ima snage i moralni imperativ da sve to izdrži, onda će on, po mom mišljenju, pobediti - rekao je Marković i objasnio ovu izjavu:

- Zato što su na drugoj strani toliko nebitne i besmislene ličnosti, kao što su taj Šapić ili Vesić i ta ekipa sitnih prevaranata. Kada na jednu stranu stavimo Vladetu Jankovića, a na drugu stranu sve njih, onda nema nikakve dileme. Jedino je dilema šta će se tu desiti, da li će uspeti toliko da ga ocrne, da li će žuta štampa i tabloidi uspeti da omađijaju svoje mušterije, odnosno ljude koji nemaju svoj stav - rekao je Marković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...